VARJE BEGAGNAD BIL HAR EN HISTORIA ATT BERÄTTA - VI BERÄTTAR GÄRNA VÅRA BILARS HISTORIER!

Alla bilar vi säljer och förmedlear lämnar vi en Carfax rapport på. Vi gör detta för att du som kund ska kunna känna dig 100% säker på den bil du köper är den du tror den är, och oss som säljare.
Vi vill gärna att vi ska vara ert första handsval av bilhandlare även nästa gång ni ska köpa en bil och vi tror på långa relationer och därför är det viktigt för oss med att du som kund är nöjd.

Vad är en Carfax rapport? 

CARFAX är den mest pålitliga leverantören av fordonshistorik i världen. I över 30 år har CARFAX, med sina CARFAX-rapporter, hjälpt miljontals konsumenter att fatta bättre köpbeslut och undvika kostsamma och dolda problem när de köper begagnad bil. CARFAX är fungerar som en neutral partner för konsumenterna, för CARFAX Trusted Dealers samt för partners från den privata och offentliga sektorn, med den gemensamma visionen att förbättra marknaden för begagnade bilar. Ingen begagnad bil i Sverige ska köpas utan att historiken först granskas med en CARFAX-rapport.

CARFAX samlar information om bilar i Sverige och över 20 andra länder i Europa, Nordamerika och Kanada. Informationen samlas in från tusentals partners, däribland olika nationella myndigheter, verkstäder, bilhandlare och försäkringsbolag.

   

Adress›

Kontaktinformation›

Hitta Hit ›

Fikratsson Bil AB (Besök)
Gillbergagatan 25
582 73 Linköping
Org.nr: 556954-7853

Fikratsson Bil AB 
Tel: 013-465 60 01
e-Post: info@Fikratssonbil.se 
Innehar F-skattesedel© 2014 Filkratsson Bil AB. All Rights Reserved - Idé reklambyrå i Linköping AB